Otkaz skijaških aranžmana Slovenija i Italija 2020/2021

Drage skijašice i skijaši….
prije svega svima Vam želimo Sretan Božić i Novu Godinute puno, puno bolju 2021.
Uz sve želje, volju i htijenje da vam uz naše skijaške programe omogućimo ulazak u novu godinu, uz jedan dobar odmor i odmak od svakodnevnice , nažalost nećemo moći i morati ćemo sve pokvariti.  Nadali smo se da će ukinuti neke restrikcije, ali nisu, da će izvjesnost postati izvjesnija, ali je još neizvjesnija, da će realizacija postati realnija, ali je nerealnija, da će otkazivanje skijanja biti san, ali je java i da će ovaj mail biti prvoaprilska šala, ali je nažalost prvosječanjska Novogodišnja čestitka.
 
Skijanje za djecu u Sloveniji: 
Skijališta u Sloveniji se otvaraju danas 01.01., ali uz uvjet da se za skijanje ima test ne stariji od 24 sata napravljen u Sloveniji. Uz to na snazi je mjera PCR testa za ulazak u Sloveniju i PCR testa za povratak u Hrvatsku. Realizacija svih tih testiranja uz poskupljenje samog aranžmana od najmanje 1.500 kn sam aranžman čini neizvedivim.
Obiteljsko i Teens skijanje u Italiji: 
Otvaranje skijališta u Italiji je još uvijek neizvjesno. Po sadašnjoj odluci njihove vlade skijališta bi se trebala otvoriti 07.01. no međutim konzorcij skijaških žičara pa i sami hotelski smještaji nisu uvjereni u to jer se neslužbeno govori da se skijališta neće otvarati prije 25.01.2021.
Da se i dogodi otvaranje 07.01., nitko nam ne zna dati nikakvu informaciju, hoće li se otvoriti sve žičare ili samo jedan dio, kakvi će biti epidemiološki uvjeti, a konzorcij skijaških žičara još ne zna ni kako će organizirati medicinsku skrb na skijalištu jer je najbliža bolnica u Clesu pretvorena u Covid bolnicu. Tu je i organizacija i razlika u cijeni aranžmana za testiranja. Za sada sigurno je nužan test za ulazak u Italiju, a test za povratak u Hrvatsku je obavezan do 15.01. sa mogućnošću produljenja dok bi mi bili na skijanju.
Eto..
Uz hvala na razumijevanju, naša isprika i još jednom dobre i najdobrije želje za 2021 godinu.
U narednim danima ćemo izvršiti povrat sredstva na Vaše račune. Molimo one koji su nam uplatili u servisu da nam pošalju broj računa za povrat.
Za sve ostalo, tu smo.
Lijep pozdrav,
Nela&Igor
Otkaz skijaških aranžmana Slovenija i Italija 2020/2021

Start typing and press Enter to search